Söndag morgon

Lammningen(nollningen) har nu pågått i sex dagar, jag har festat fem av dom. Känner mig ganska sliten men varje kväll när man kör igång är det lika kul igen, o varje morgon när man vaknar är det .. ja ..

Amanda har ju äntligen kommit hit och det funkar verkligen asbra! Igår blev jag lite lack när hon sprang iväg o försvann från mig o snodde nån killes plånbok o allt möjligt :P Men jag hittade henne ute vid söderport så det va lugnt.

Jag ska snart till skolan o plugga med min grupp(notera att det är söndag) och jag vet inte hur roligt jag tycker det är just nu, känner mig illamående. Fast det kanske blir bättre när vi har lagat mat.

Jag och Amanda skulle hämta våra utemöbler idag på morgonen och fick en blick av vad Patrik måste städa såhär dagen efter hans förfest. Dom små vita korten på marken är resterna av två kortlekar. (Vi spelade öl spelet i två timmar typ).







jaja nu blir det mat

Jag saknar er alla i finspång så himla mycket!!


Ut på stan

Tog mig ut på stan idag (alldeles själv såklart) för o se till att jag hittar till skolan imorgon, o det var ju inga problem, visby är inte stort direkt, och det var finaste vädret så jag passade på att fin promenera lite med cykeln. Allt gick super på vägen ner mot hamnen o allt sånt men vägen hem var det en sån himla uppförsbacke hela vägen så finpromenaden slutade i ett träningspass.

Igår lagade jag bacon och kollade på terminator 3. Ganska dålig film om man jämför med ettan och tvåan. Det ringde i telefonen och ett antal personer( vet inte hur många) skrek "JAG ÄLSKAR DIG!!" i kanske tio minuter. Självklart var det Alex P som var ansvarig för det :) Gjorde min kväll!

Nu ska jag färga håret, rått färgat ska det bli! jippie!


Österport

Innanför murarna

Nere vid havet ringde jag både mamma och Amanda T



Almedalen

Men det är det här som allt handlar om, det viktigaste. Imorgon klockan tio har jag upprop. Shiiit.

-

Här är din tavla mickis


Saker som är störande när man flyttar hemifrån till en ö där ingen känner en.

  1. Ingen känner en! Har ett stort socialt behov just nu när pappa o veronika har åkt hem.
  2. Ingen att fråga om grundläggande saker, som t.ex vart fan finns det en postlåda? Jag måste posta in min adressändring så jag får nån post.tack.
  3. Det är jättefint väder men jag sitter bara inne på grund av nr:1.
  4. Jag har inget lakan! o vet inte vart man köper.
  5. Har ingen nagelklippare!

Ja det var väl det. än så länge.

Idag vaknade jag av ett stört regn men nu har det spuckit upp, fan också. Jag blir så skuldmedveten när jag sitter inne och solen skiner. Innan pappa o Veronika åkte hem tog vi en sväng ner till hamnen för att kolla in min framtida skola, ville veta vart jag skulle ta mig på måndag. O jag kan bara säga det att den såg inte ut att kunna rymma så himla många.

Saknar alla mina tjejer såklart..




Gotland

Här sitter jag nu allihop! Helt ensam på gotland, och det slog mig förut (vilket jag berättade både för alex o mikaela) att jag är helt ENSAM här. Jag känner noll personer på den här ön! Jag kan inte ens någons namn, inte.en.enda.

O jag är grymt nervös för att jag ska göra bort mig när skolan börjar. Inte hitta rätt. komma försent. Inte få några vänner osv. Jag har en ensam helg framför mig men jag tänkte cykla ner till skolan så att jag säkert hittar dit tills på måndag när jag har upprop.

Min lägenhet dårå. Den var lite mindre än vad jag väntade mig men riktigt fräsch. Helt nya vitvaror, lagom fult badrum i nån sorts blå färg men ändå superfin med en massa fönster. O det borde den väl vara när jag betalar 3700/månad för en etta!

Åh jag längtar till mamma kommer på måndag, o alex, o mikaela/madde o amanda o alex P ! vill bara att alla kommer hit.





min soffa/säng som jag lever i ..

SexAndTheCity har räddat min dag

Sett från hallen, tänkter inte ta kort på hallen för där har jag öst allt skräp som blev när jag packade upp :P


Så iallafall, nu längtar jag efter att börja plugga arkeologi. så jag har något att göra.

Godnatt



Ska ta av mig skorna nu o sova, skorna fick sitta på för jag hade ett alldeles särskilt samtal med alex så dom hann jag inte ta av mig. Nästa gång jag skriver här kommer jag vara gotlänning. (KungKeno)
Hej då på er!

"We can be eatchothers soulmates"

Idag har jag haft en bra dag, och igår med, jag fyllde ju år igår så jag fikade lite med alla o slängde av med kläder o gav bort lite.

Jag o endel tjejer var inne på augustifestivalen o fikade på VÄRLDENS MYSIGASTE O BÄSTA FIK. Det låg i en trädgård och det hängde levande ljus från alla trädgrenar. Där grattade vi eve SOM FYLLER NITTON IDAG! (eller tekniskt sett så var det igår) GRATTIS EVE!!! hoppas du fick allt du önskade dig. Vi såg också en massa fallande stjärnor på himlen.

Sen kom fyrverkerierna, o vilka fyrverkerier det var! Dom var så nära! O SÅ MÄKTIGA! inget kunde ha passat bättre :D

Jag fick lite bilder av Josefin från min avskeds/födelsedagsmiddag.


Jag blir så överväldigad av den fina inslagningen

bara glada o roliga minnen paratde vi om!



Tycker om er alla så förskräckligt (även du mikaela, även fast du inte syns. "det är så sorligt att du är här") :P

no words

Men jag måste flytta till gotland , för min egen skull :D Men allting kommer bli fint.

Mitt rum är nu oigenkännligt. Helt avskrapat och industriaktigt med alla kartonger och sopsäckar. Har tillochmed packat ner garderoben. Det tog världens ansträgning vill jag lova. Jag ska bli superbra på att uppdatera när jag är på Gotland, lovning.

en värld full av liv

Idag har jag stått i! Träffade alex för en fika o snackade om hur dumma i huvet killar kan va , 1,5 timme flög förbi väldigt snabbt!:P

Sen hade jag avskedsmiddag med jobbet, det va jätte trevligt o snällt av chefen att bjuda på mat på "munken" o sen fick jag finaste solrosen med present i som avskedsgåva/födelsedagspresent :D Vi hade det riktigt gött vill jag lova!



Presenten från jobbet, som ni ser så kollar jag på disneyfilmer på VHS också ;)


Jag rensar ur min garderob plus mina skor för jag ska flytta så imorgon kommer endel tjejer förbi o plockar vad dom vill ha , hoppas dom hittar nått bland allt skräp för jag hatar o slänga saker!



det är en jävla röra


o just det! om en kvart typ fyller jag 20 år :)


"HRM HRM, ja jag är väl ingen talare men ..!

Igår (lördag) hade vi avskedsmiddag för mig. Jag vill bara tacka alla tjejer för det va en sån grym kväll som man kan ha! Även om vi inte hade blivit indragna i en svensexa o få autografer på olika ställen på kroppen o spela bowling med hela svensexa gänget så skulle kvällen ha varit magisk ändå. Vill tacka för fördrinken också! Jag fick två, både min och alex, för det var tequila i den o det klarar inte alex av:P (jag förstår henne) Kommer verkligen sakna varenda en av er.

Mitt rum ser för närvarande ut som ett industrilager eftersom det är fullt av kartonger, ikeapåsar, presenter och husgeråd. Det går nästan inte att leva här inne, den är flytten till gotland är läskigt nära nu. På fredag händer det.

Men nu en liten tribute till mina tjejpolare (i brist på kort från gårdagen)



















CountryGirl

Allt har varit helt knäppt. Mitt humör går upp och ner hela tiden eftersom jag ska flytta snart, Ibland så längtar jag så himla mycket och ibland vill jag bara stanna här bland alla vänner. Det är så himla svårt.

I alla fall. På lördag ska jag ha en avskedsmiddag/födelsedagsmiddag på o´learys där jag får säga hejdå till alla. Flyttar fredagen efter.

Allt dethär blir ju inte lättare av att alla tjejkompisar ska åka till varma och underbara malta i början av september:( jag kan ju såklart inte följa med eftersom jag ska plugga då.

Nu har jag varit uttråkad hela dagen och som en följd av det så har jag lockat håret, Ska till mikaela vid sex/sju o äta med henne o sen sitta med när dom andra planerar sin malta resa!



nya kängor har jag köpt

Grattis Alex!!

Idag fyller alex 20 år :D:D Det firade vi i söderköping igår, det va himla kul o ännu roligare på Hugo sen där det var fullt av folk. 

Hemma hos alex kom en massa folk som jag hade sett o inte sett men sen dyker Elias upp som jag träffade på en finspångsfest förra midsommar! Så himla otippat :) Jag hann med en massa saker till exempel att skilja mig från min man som jag träffade på hugo dagen innan, sooft. 

Fick också träffa Bodil som jag inte sett på ett år typ! Vi skrattade åt gamla minnen som vädersta festen osv.
 ASKUL iaf! Grattis igen alex..

Idag har jag tagit lite mini semester tills på onsdag, jag är nämligen i växjö dör äldsta brorsan bor o jag måste verkligen säga att han bor as fint!  det finns pool här! jippie!






damn

Igår började jag festen hos mikaela medans hon duschade o gjorde sig iordning. Efter två groggar blev jag jätte hungrig! Blev tvungen att panik åka till babylon o beställa en kyckling pizza. Sen drog vi till josefin o hängde lite tills vi drog in till stan. Jag o Mikaela gick in på både Hugo o Otten. Jag gillar ju Hugo lite mer än Otten men alla andra ville till Otten. Efter tolv drog jag tillbaka till Hugo där jag träffa Maria o Alex o bland annat blev gift med en snubbe och super kalas full.

Efter att vi hade fölt min man till bussen gick vi tillbaka till Hugo o träffa Mikaela som tydligen hade väntat på mig o letat aslänge. Drog tillbaka till Otten där kriget var i full gång! Endel saker gjordes, folk knuffades med varandra o nån skulle slå ner nån. Allt på grund av att folk lägger sig i saker som dom inte har ett skit med o göra.

Planen var att bada i nån sjö när vi kom hem från stan men jag började må dåligt som fan i bilen så jag ville helst bara hem så snabbt som möjligt.

Nu mår jag bra igen o förbereder alex födelsedags present, skulle blåsa upp ballonger nyss men en var trasig o exploderade i mitt ansikte när jag höll på o blåsa upp den! Så jag skiter i ballongerna. Ikväll blir det antingen bara hemma fest i söderköping men med all säkerthet Hugo ikväll också :P Jag hade i alla fall askul igår, hoppas det blir lika bra idag igen :)



RSS 2.0