ingen kan så bra som jag

Mors lilla latunge sa:
Du må tro, jag jobbar bra,
fastän vet du vad, inte just i dag,
jag gör det helst en annan dag.
Mors lilla latunge sa, ingen kan så bra som jag,
men tycker du som jag, tycker du som jag;
så gör jag det en annan dag.
Tra-la-la-la-la-la
i morrn då ska jag knoga
hela dess långa dag,
ja, oj, oj, oj, vad jag ska gno.


Alex Persson , den här är till dig! Sätt igång o gno nu :P

iiiidioter!



If your gonna be dumb, you gotta be tough
When you get knocked down you gotta get back up,
I ain't the sharpest knife in the drawer but I know enough, to know,
If your gonna be dumb, you gotta be tough

thats the way it is in life and love
If your gonna be dumb, you gotta be tough

Julstämmning!

Jag skulle egentligen behöva plugga men endel saker är så himla mycket roligare som att ta kort i en virtuell fotoautomat:D http://www.laphotocabine.com/ så jävla kul!, men nu! lite arkeologi ..



Här ser man lite av den hårfärgen jag nu har också, mina två idioter till killkompisar färgade håret illrött igår med, nån sorsts trend här på gotland, o det såg helt sjukt ut! Tummade på att jag skulle hjälpa dom o färga tillbaka i helgen (om det nu går).

Alex ringde mig igår för att få hjälp att sluta köpa julpynt:P försökte hjälpa henne så gott jag kan men om jag känner henne rätt så är det nog rätt lönlöst att försöka:P Längtade hem och till julen när vi pratade igår! Ska pynta här i min lilla etta så gott det går när december kommer. Aja, håll till godo vänner :P

eyeraping

Okej, nu är det dags för att inte få panik, såg min spegelbild imorse o trodde jag skulle få en chock. Jag har gjort en liten liten grej med håret. Har färgat, lite grann. Skulle vara rött men igår va det lila, idag är det bättre. Eller vem skojar jag med! Det är såklart fortfarande lila! Undrar vilka öknamn jag kommer få i skolan nu ..




Alla säger "men SÅ illa är det ju inte". Betryggande!

@££!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH URLACKNING!!!!

Tenta pluggar.

Kan inte göra nått för jag tenta pluggar, eller försöker. Vaknade av att jag inte kunde andas för andra gången på en månad. Känns som en ballong blåser upp i mig. Kanske låter komiskt men det är det faktiskt inte . AmandaT sprutade näsblod över hela badrummet i förrgår, hamnade överallt på väggarna. Så går det när man är stressad/oroad. O ingen av oss sover längre, går inte. Nu har vi sprit förbud ända tills 28 oktober.

Piratsittningen(piratmaskerad) var det roligaste på länge:D Alla klädde verkligen ut sig o amanda vann "smädesbattlen"! Rolig efterfest sen med över 30 pers på 19 kvadratmeters etta. Dom som bodde där va tvugna att skrika "POLISEN KOMMER" för att folk skulle masa sig därifrån.

Nej, nu ska jag tenta plugga lite mera.

Skoltajm

Nu ska jag till skolan fast jag inte börjar förens ett. Måste plugga helt enormt mycket. Jag o Amanda har tenta panik! O den kommer bara bli värre. Har ännu inte inskaffat något pirataktigt till piratmaskeraden som är IMORGON! ännu mer panik.

Annars är det bra!


RSS 2.0