everybody knows it

hmmm.. måste sms:a alex.. vi syns i dimman på hugo!

Mysbraxan




Fyfan vilken dag, skit jobbigt arbete O SEN SPRINGA 5 KM MED BASKETEN I SPÖ REGN OCH MOTVIND. Var genomblöt o va tvungen att dra ner byxorna innan jag fick sätta mig i eves fancy bil :P

Imorgon utgång med tjejligan:D jippie! "denna mintuu den ska vandra från den ena till den andra"
Sitter just nu i mysbrallan och för stora fleece tröjan o somnar vilken sekund som helst :)


this time baby i`ll be bullet proof

Jag förstår inte vad jag har gjort med min profilbild, nu har jag en JÄTTE av mig själv som sitter o tittar på texten jag skriver? Hjälp! vad fan har jag gjort? Aja får väl leva med det.

I alla fall. Blir lite smått störd av att JAG alltid är den som berättar saker för Mikaela. Hon får ALDRIG reda på nått o det börjar typ bli taskigt. Vet inte om Amanda o Ida o dom bara glömmer bort henne eller vad gäller det? Är vi inte vänner allihop? Har jag missat nått?

På tal om annat, idag hade jag värsta dagen nånsin på jobbet, va tvungen o stänga butiken i en halv timme så jag kunde springa omkring uppe på krematoriet med begravningsblommor, usch! Tänkte ringa till alex med ett "hej vad gör du?" o klaga lite men jag kände att jag ska inte dra ner henne i skiten med :P

O en annan sak ..



I said I'd die for you
Or was it in my head
I took you down on ouzo
And now I think I'd rather see you dead
BÄÄÄÄST

Alex drömde precis att jag var gravid men hade ingen pappa till barnet:P hmm. Hon kände sparkar o allt!

"hallå hallå!"



Idag va jag i linköping med alex o hennes mamma o hennes moster. Jag va tvungen  att gå på IKEA (den stora mardrömmen) o alex var en sån storartad vän att hon földe med mig . Stort av henne. Vi tog en sväng på Ikano huset också där jag köpte dom här två tröjorna överst (här kom självutlösaren fram igen :P).

På ikea hittade jag as bra saker, alex va till stor hjälp. Det första pappa sa va "VAD HAR DU GJORT?" jag blev väldigt förvånad eftersom jag typ inte hade köpt något. Det såg väl lite mer ut eftersom jag hade handlat ett par kuddar.

Imorgon blir det tillbaka på arbetet. Men! På fredag ska jag uuuut! Och på lördag ska jag uuuut!! Det blir hugo/otten med tjejligan på fredag o fördelsedags kalas för alex i söderköping på lördag (hugo sen antar jag), sen direkt på söndags morgonen drar jag till växjö för o hälsa på äldsta brorsan. Så jag behöver bara överleva två jobbdagar (onsdag,torsdag) sen börjar det roliga. Är fortfarande inte klar med alex present dessvärre. skiiiit.

På tal om annat, jag o alex höll på o förlora förståndet när vi väntade på att hennes mamma o moster skulle komma ut ur IKEA. satt i utgången där två försäljare från God El höll till. EN TIMMA lyssnade vi till deras försäljnings snack, vi höll på o sprängas. Försäljare är riktigt jobba. Dom måste ha dåligaste sommarjobbet.

smaka bla?

Jag o endel tjejer va på Peking för lite söndags lunch förut (närmare sagt jag alex ida o eve). Efter att ha beställt o mannen släntrade iväg kom vi alla snabbt fram till att den mannen, han som äger peking, måste skaffa sig lite självförtroende o det snabb! Har aldrig mött nån mer osäker än han.
 
Eve o Ida ville ha barnportioner ( eve var väl inte hungrig antar jag o Ida va bakfull som en räv) och mannen fick panik o började prata osammanhängande o snabbt om att det gick inte så bra. Dom kom fram till att dom skulle dela på en vuxenportion istället.

Sen när vi hade ätit klart o bara satt o slappa efter maten kunde vi inte sluta höra ljud som lät som tofflor som släpades runt på golvet men vi såg ingenting. Det var mannen igen. Han var osäker på om vi hade ätit klart eller inte o smyg kika fram med jämna mellanrum. Tillsist tog han modet till sig o kom fram o tog väldigt fort bort tallrikarna.

Fredag



so if you´re lonely you know Im here waiting for you, Im just a crosshair, Im just a shot away from you



Idag sitter jag med räkningar upp över öronen o jag måste säga, det svider verkligen o betala saker. Sen måste jag försöka fatta mina CSN papper också. Om jag fyller i dom fel så kanske jag måste vänta en massa månader på att få pengar sen i höst o det skulle verkligen inte vara bra. Jag ska dra till stan med bussen sen tänkte jag för jag måste köpa present till alexandra, den kvinnan är ju helt omöjlig o hitta på present till. Jag hade den perfekta i tanken men det är OMÖJLIGT o skaffa.

Ikväll ska jag nog dra en sväng till alex, aslänge sen jag träffade henne! Vi får väl se vad som händer då :P Har hört talas om en fest som finns tillgänglig iaf :)

Igår va min pappa o hans fru o mina smöbröder på rejmyre marken o lämnade mig ensam hemma med våran handikappade hund som för tillfället bara får sitta i en bur o skälla lungorna av sig. Men dom hae köpt hem något till mig, strumpor. I vanliga fall gillar jag strumpor men dom här strumporna hade små disney figurer på sig! När det gäller strumpor för mig ska dom va vita eller svarta. bara. men nu sitter jag här med två kära bambi kaniner på tårna



Det ser förjävligt ut ..

when you came in the air went out

Har haft ont i huvet hela dagen o nu ska jag tvingas springa med basketen, fast utan kuba för han har tydligen stukat foten.säkert! han ville säkert bara ha en ursäkt för o inte komma så han kan supa till istället. o eve sitter i skärgården, jag är sååå uttråkad fast slö. ju slöare jag blir, desto mer vill jag göra nått. vad som helst förutom att spinga skiten ur mig i lunddalen.

Va va det jag skulle säga här egentligen?

Igår va amanda o ida här o kollade på moulin rouge:P amanda åker till london idag o det är jag grymt avis på:O






edda o jocka ska se nya harry potter idag o jag kan inte följa med för den där jävla spring träningen:(

shosho



Jag tror att jag precis fattade att USA valde Obama som president. Vilket jävla framsteg! Ser precis på ett program på kunskapskanalen om rasismens ursprung.

Om man ser till gener, mellan två människor som inte är släkt, så är det lika mycket ,om inte mer, som skiljer en som har svart hud från en annan som har svart hud som det skiljer en som har vit från en som har svart hud. 

Av dom 25000 generna som utgör en människa så är det bara 5 st som bestömmer över huden och det är dom 5 st generna som skiljer alla människor som har olika hudfärger åt. Rasism är så hjävla idiotiskt o alla som tror på att hudfärger spelar roll måste också vara idiotiska.



I have a dream that my four children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.

I have a dream today.


Någon som känner igen?


Imorgon sista dagen

Imorgon har jag jobbat 9 dagar i sträck helt själv på mitt jobb. Har varit en jävla börda kan jag lova. MEN! Det värsta är nästan när jag varje morgon vid åtta går till jobbet o min granne har sin hund sittandes på gräsmattan. Hunden , som är en jävla tax, heter smulan o skäller alltid OAVBRUTET när jag går förbi. Jag vet att hon heter smulan eftersom grannen alltid skriker " SMULAN, SMUUUUULAN!! TYST SMULAN!" Men går inte ut för att ta in hunden, när jag kommer hem klockan sju på kvällen är det samma sak. Den där smulan bara sitter på gräsmattan dygnet runt tydligen.

lite bilder

Här kommer lite bilder från hultsfred. Jag hade ju kamera o batterier med mig men tog inte ett endaste kort. Det här är marias kort tror jag. Inte så många dom heller :P



Här va barnen vi lejde för vår packning , men dom va för lata för o dra lasset så det fick frida göra.





Alex o filip



Det här va typ det bästa vädret vi hade, så vi tog tillfället i akt o hängde utanför tältet





Oskar "jag ska woka dig"



Som sagt vi tog typ inga kort, va alldeles för upptagna o leriga , typ:P

last night was wooow

Jaha ni, drog hem från ettan astidigt (precis när alla andra börja komma o det börja bli kul) för jag ska upp imorgon klovkan 07.00 för o åka till jobbet. MEN! här sitter jag. o är full. ASJOBBIGT!kan inte sova heller. för fan. tänker jag aldrig nånsin?? gör alltid riktigt dumma saker.

Hade iaf riktigt kul med mikaela o madde. Hade en riktigt fin drömfångare som örhänge vid ett tillfälle som jag tog bild på, och om jag nånsin funderade ut hur min mobil funkar skulle jag lähgga in bilden här. Men nej, det fattar jag inte hur man gör.

Såg ett par gamla ansikten jag inte sett sen aslänge o det va trevligt det med . Men hängde mest med brorsan (otippat jag vet)

Lyssnar på ultimata favorit låten just nu Franz Ferdinand - ulysses


Well I'm bored, I'm bored
Come on, let's get high


Är såbra att jag vill lyssna påd en om o om igen hela livet.(last night was woooow)

BODIL ringde. gick i skolan med henne men hon flytta till norge direkt efter o det va så otippat att hon ringde :D



Sitter o svamlar nu bara känner jag, ska joooooobba snart :d YES! happiness. ses o hörs snart igen :P

SKIT

en jävla skit dag har det varit, skulle vilja skriva ner allt som har hänt men det har jag inte tid med. måste hinna duscha och sen sova för att gå till jobbet igen. 5 dagen i rad imorgon :O vet inte hur mycket jag klarar. Väldigt påfrestande för psyket. Vi kan ju bara säga såhär att jag har planer på att polisanmäla en av mina "kunder".

5km med basketen plus intervall precis efteråt va ingen spa resa direkt heller. Eftersom jag inte hann gå hem emellan jobbet o träningen köpte jag mig en banan att äta. Så himla roligt när man ser nån på stan äta banan! Roligt o äta med:P

Nu har jag skickat in kontraktet på lägenheten på Gotland, Sen är det bara att vem som helst som vill komma bort ett tag kommer o hälsar på:D

Min dag verkar inte sluta så bra heller för när jag kom hem möttes jag av laban(hund) med tratt runt halsen o ch gipsat bakben plus en hög räkningar. Ska nu mentalt peppa mig själv för jobbdagen imorrn.

Väldigt random inlägg:)


I say, take me out

Konstig grej när man jobbar i affär, folk tror att man är där av fria viljan? Att jag bara råka dyka upp på morgonen o tänkte, jag jobbar lite! Fan vad kul. Som t.ex när folk säger " du kan ta bort den här plasten runt blommorna om du vill", "jamen visst" svarar jag såklart. Undrar vad reaktionen skulle bli om jag sa " fan heller". Har nu åtta jobbdar på raken kvar.

Min stackars hund ligger på lasarett :(:( Han har typ brytit knät eller nått. Dom ska fixa knät med stål stift. Låter jätte ont. Kommer han kunna gå sen undrar jag? Stackars laban som bara är ett par månader!



Han bara bits men jag gillar honom lite grann


A just det!

Inatt fick jag reda på att jag ska flytta till gotland den 21 augusti för o börja Gotlands universitet den 24, Ska bli Arkeolog! Lämnar Finspång .. :(

Glömde nämna också nyss att maria bara hade 9½ fingrar med sig på festivalen, den sista halvan hade hon skärt av sig på jobbet kvällen innan. Rockigt!

Jag tror det spricker upp! Hultsfred

Första dagen på hultan, vi hade så grymt mycket packning så vi kunde knappt stå, o allt kosta med! Parkeringen,bussen till festivalen ja allt. Vi lejde fyra barn som fick bära packningen åt oss i utbye mot hundra spänn. Redan från första minuten visste vi vilket gäng vi skulle hänga med hela festivalen, på gott o ont. Det va Franz Ferdinand o Kings Of Leon första kvällen. Franz Ferdinand är mina nya kärlekar! Har inte lyssnat så mycket på dom men kände igen alla låtar ändå, helt underbara. Kings of Leon va stora. Sångaren såg ut som ett lejon!

Andra dagen va mitt favorit band THE VIRGINS. fan vad jag älskar dom o dom va så härligt dåliga live också precis som det ska va. Dom spelade i teatern o dom har nog inte så stor fan base här i sverige för det va inte så många där men jag stortrivdes. Hellosaferide, The killers, allt skit bra! Minus att det började ösregna värre än nånsin hela festivalen badade i lera o jag hade inga gummistövlar. Men det va strunt samma jag hade ju the virgins :P




Tredje dagen va det väl the sounds som va störst? Kommer inte riktigt ihåg men dom gjorde en asbra show, som alex sa om maja sångaren "hon får tillochmed tjejerna att gå igång" så himla säker på sig själv. Musiken va det bästa jag varit med om.

I övrigt så hade vi ju en riktigt härlig festival vi fyra tjejer (fem egentligen men frida åkte hem första dagen för hon fick feber) alex maria jag o matilda höll ihop för det mesta o hade det super, även fast det regna typ hela tiden. Jag ska defenitivt på nån festival nästa år men kanske inte hultsfred.

Maria tyckte mitt i alla regnväder att (nu tror jag det börjar spricka upp!) o efter att vi såg solen den tredje dan en stund kommer hon glatt (va va det jag sa!!) tänkte positivt :P

Dancing to electro pop like a robot

IM OFF! Snart iaf, om sisådär elva timmar. Vi hörs på söndag :D
www.rockparty.se



Butiks-cp

Fick besök av min butiks cp idag, en man i 40-års ålder som är inne flera gånger om dan i vill prata med mig, det är ju konstigt egentligen eftersom han aldrig låter mig svara på nått han frågar utan avbryter med nån annan fråga, jä vligt frustrerande när man har mycket o göra.

Dagen började med för mycket kaffe o slutade med för mycket regn, fick sitta o vänta på Kuba i en halv timme i spöregnet. Regnet lyckades under den tiden hitta små vägar in under kläderna på mig, sen va jag tvungen o springa med basketlaget i spöregnet i skogen också. Inte perfekt kanske. Pappas regnjacka räddade dagen.



Förresten, väderprognosen för hultan är.regn. super!

När jag kommer hem från hultan är det bara fyra dagar kvar tills jag får reda på om jag ska flytta till gotland. Alltid bara väntan hela tiden.

Trodde aldrig det skulle hända

Nae trodde faktiskt aldrig det skulle hända men johan palm(han den där flickidolen) hade skönaste citatet, under en bild på hans blogg hade han skrivit "känner mig så snygg idag, vill liksom ligga med mig själv". Ska försöka få till den känslan sen när jag ska till jobbet  imorgon men det är inte troligt.

Hade sagt till mig själv att jag skulle lägga mig vid nio (fråga inte) men lider av nån sorts sömnbrist. Troligast somnar jag inte förens imorn. I fredags va jag på ettan o såg doggelito, roligt på ettan men hur som helst när jag kommer hem känner jag mig uttråkad o ringer alex, det här va väl vid halv fyra tiden. Vi hade ett ganska intressant samtal om hur alex gjorde allt för att inte bli bakfull dagen efter.

På onsdag ska jag till hultsfred, va bara tvungen o slänga in det. Jag har aldrig varit på festival förut så jag är faktiskt nervös! o uppspelt. Veronica (min pappas fru) berättade att hennes syrra hade berättat att när hon va på hultsfred för flera år sen så hade hon blivit attakerad av bajsmannen. Tydligen en man som går omkring o kastar skit på folk på festivalen. Hoppas att han inte längre är kvar där för med min tur.. man vet aldrig


RSS 2.0